Postaráme se o vaše skvělé gastronomické zážitky. Naší největší prioritou je spolupráce s místními dodavateli a příprava kvalitního jídla. V jídelně podáváme snídaně a večeře formou bufetu a servírovaný lehký oběd (výběr z denních polévek a nabídky salátů). K dispozici je našim hostům i restaurace U Opata, která se nachází v prostorách bývalého Cafe Baru. Můžete si zde vychutnat sklenku dobrého vína, šálek lahodné kávy s jedním z našich dezertů nebo osvěžující míchaný drink. Především vás ale zveme na vynikající jídlo připravené naším šéfkuchařem s michelinskými zkušenostmi – Janem Gajdošem. Během teplých slunečných dní je možné využít posezení na naší venkovní terase s krásným výhledem na kolonádu a pavilon Křížového pramene. Rádi vám zajistíme i room service – menu na váš pokoj.
Spolupracujeme s lokálními dodavateli
Jídelna Reitenberger
Příjemné prostředí jídelny Reitenberger je otevřeno výhradně pro naše hosty. Bohaté snídaně a večeře připravujeme formou bufetu. Servírujeme domácí česká jídla v moderním a často i odlehčeném pojetí. Zajímavostí naší jídelny je live kitchen, kde máte jedinečnou příležitost sledovat přípravu pokrmů přímo před vašima očima. Gastronomický zážitek vám zpříjemní nabídka kávy, vín či míchaných nápojů.
Každý čtvrtek od 20 hodin vás zveme do naší jídelny na večer plný živé hudby! Přijďte si vychutnat skvělou atmosféru, dobré nápoje a hudební vystoupení, které oživí váš večer.
Restaurace U Opata
Náš koncept je prostý: povýšit tradiční českou kuchyni na moderní gastronomický zážitek. Věříme v sílu lokálních surovin. Ta se u nás snoubí s uměním Jana Gajdoše, šéfkuchaře s michelinskými zkušenostmi, který pokrmům se svým týmem vdechuje nový život. Očekávejte elegantní prostředí s nádechem první republiky a špičkový servis, který umocní váš gurmánský zážitek.
Restaurace U Opata je otevřena denně od 11:30 do 22 hodin.